Ik weet het zeker

Ik weet het zeker. Ik wil verhalen vertellen. Verhalen van mensen, van momenten, van jullie. 

 

Zoekend naar dat wat ik nou echt graag wil, overdenk ik wat ik allemaal al gedaan heb. Markten organiseren, concepten voor evenementen uitdenken, opzet maken voor een Open Dag van een zorginstelling, een museumcollectie samenstellen, korte kindertoneelstukjes schrijven. Op het eerste gezicht allemaal verschillende activiteiten. Maar als ik beter kijk en zoek waarom deze momenten mij zo blij maakten, dan is er één schakel die ze met elkaar verbindt. 

Bij al deze activiteiten mocht ik het verhaal vertellen. Het verhaal over de Vrije School waarvoor ik een markt mocht neerzetten, het verhaal van Stichting Jinpa die zich inzet voor ernstig verstandelijk beperkten met een communicatiestoornis, het verhaal van meneer Heerema die zijn hele zolder vol had met trein gerelateerde spullen. Allemaal verhalen die verteld mochten worden. 

 

Verhalen vertellen kan op zo veel verschillende manieren. Het hoeft niet alleen maar op papier of in een toespraak, je kunt het tastbaar maken. Je kunt een verhaal beleven. 

 

Met het organiseren van bruiloften en evenementen is dat wat ik wil gaan doen. Het verhaal van jullie als bruidspaar vertalen naar een unieke dag. Wat is jullie verhaal? Hoe gaan we jullie verhaal tastbaar maken?

Datzelfde geldt voor evenementen. Een markt, een open dag, er zit een verhaal achter. Er is een reden voor het idee van het evenement. Hier wil ik graag naar op zoek gaan.

 

Ik hoop in de toekomst nog heel veel mooie verhalen te mogen ontdekken, om ze vervolgens te mogen vertalen naar een trouwdag, een evenement of wie weet wat er nog meer op mijn pad komt.

 

Verhalen vertellen, dat is mijn Wens.

 

Ik weet het zeker. 

 

Vol wensen,

Reactie schrijven

Commentaren: 1
  • #1

    Patricia (donderdag, 14 juli 2022 22:16)

    Ģoed bezig meid en fijn dat je weet wat je wil, ik vind het in ieder geval super leuk om je verhalen te lezen en te horen! �

Locatie:

Stadskanaal

Telefoon:

06 - 42 32 30 93

E-mail:

info@trouwensevents.nl

KvK:

88517356

Micro-Weddings in (Noord) Nederland