Heb je een Weddingplanner écht nodig?

Nodig? Tja, wat heb je écht nodig? Een huis boven je hoofd, een maaltijd om te eten en liefde van de mensen om je heen. Hoort een Weddingplanner in dit straatje thuis? Ik vind van niet.

Maar een Weddingplanner schakel je ook niet in om je het 'nódig' hebt, maar omdat het je kan ontzorgen. Hij of zij helpt jullie bij alle voorbereidingen naar de grote dag. Zodat jullie niet alleen genieten van de bruiloft, maar ook van de weg ernaartoe.

 

Tegenwoordig wordt er veel waarde gehecht aan het 'perfect-zijn' van de dag. Perfect in de ogen van... Ja, van wie eigenlijk? Ik lees veel op Social Media groepen dat bruiden met veel vragen zitten. Vragen zoals 'Mijn getuige vindt mijn jurk niet mooi', 'de familie vindt dat we ze moeten uitnodigen, maar we zien ze nooit' of 'mijn schoonmoeder bemoeit zich teveel met onze bruiloft'.


Waarom zijn we tegenwoordig zoveel bezig met de mening van die ander? Waarom is het zo belangrijk voor ons geworden hoe men vindt dat onze dag eruit moet zien.

 

Heb je een Weddingplanner écht nodig?

 

Nodig misschien niet, maar ik kan je wel helpen bij die soort vragen. Helpen met het maken van de bruiloft zoals het bij jullie past. Tuurlijk rekening houdend met jullie familie en vrienden, maar hen niet bepalend laten zijn. Het is jullie dag, jullie moment, jullie verhaal. Laat jullie verhaal niet schrijven door een ander, maar neem zelf de pen op en schrijf. Schrijf jullie verhaal en laat de Weddingplanner de redacteur zijn die af en toe misschien wat bij kan schaven en vooral jullie verhaal naar een hoger level brengt waardoor het uniek gaat zijn.

 

Schrijf het verhaal zoals alleen jullie dat kunnen, met wellicht mij als jullie redacteur.

Reactie schrijven

Commentaren: 0

Locatie:

Stadskanaal

Telefoon:

06 - 42 32 30 93

E-mail:

info@trouwensevents.nl

KvK:

88517356

Micro-Weddings in (Noord) Nederland