De Gastenlijst voor jullie MicroWedding

In deze blog ga ik het hebben over een belangrijk stukje van jullie MicroWedding-puzzel; De Gastenlijst. Een kleine bruiloft, MicroWedding, waarin persoonlijk contact en verbondenheid centraal staan, verdient een gastenlijst die hierbij past. Wellicht helpen de volgende tips jullie bij het samenstellen van deze lijst.

 

Begin met het maken van een lijst van jullie Dierbaren

Het begin van jullie lijst maak je door op te schrijven wie jullie directe familieleden en allerbeste vrienden zijn. Deze mensen hebben vaak een belangrijke betekenis in jullie leven en vormen de kern van jullie support systeem.

 

Kijk naar belangrijke relaties

Neem de tijd om te bedenken welke mensen een belangrijke rol hebben gespeeld in jullie relatie. Denk aan vrienden die jullie als koppel gevormd hebben en de mensen die altijd aan jullie zij hebben gestaan. Dit zijn de gasten die je zeker niet wilt missen op jullie intieme bruiloft.

 

Vermijd verplichtingen en focus op betekenis

Wees selectief bij het uitnodigen van jullie bruiloftsgasten en vermijd de valkuil van sociale verplichtingen. Stel jezelf de vraag waarom jullie bepaalde mensen willen uitnodigen. Is het vanwege traditie? Of zijn ze oprecht belangrijk voor jullie?

 

Kies voor Kwaliteit boven Kwantiteit

Laat jullie gastenlijst gevuld zijn met mensen die jullie dag specialer maken door hun aanwezigheid. Het draait niet om de hoeveelheid gasten, maar om de impact die zij hebben op jullie viering. Kies voor de mensen die jullie dag leuker maken.

 

Volg jullie hart

Als laatste, volg jullie hart. Herinner jezelf eraan dat deze dag volledig van jullie is en door jullie samengesteld mag worden. Dit geldt ook voor de gastenlijst. Luister naar jullie hart en omring jullie met mensen die niet mogen missen omdat ze zo belangrijk voor jullie zijn.

 

Het samenstellen van de gastenlijst voor jullie kleine bruiloft, MicroWedding, draait om liefde, betekenis en intimiteit. Laat deze stappen jullie helpen naar een dag die gevuld is met mensen van betekenis.

Reactie schrijven

Commentaren: 0

Locatie:

Stadskanaal

Telefoon:

06 - 42 32 30 93

E-mail:

info@trouwensevents.nl

KvK:

88517356

Micro-Weddings in (Noord) Nederland