Enthousiast, betrokken met het hart en verliefd op het leven. Dat zijn de eerste 3 dingen die bij mij op komen borrelen als ik mezelf mag omschrijven. 
Ik geniet van het 'Janka-zijn'. Een 'rol' die ik omarm en waar ik heel veel plezier aan beleef. Vandaag las ik een eigenschap die hoort bij het zijn van een Stier: 'Je bent een harde werker, maar compenseert dit door in je vrije tijd met volle teugen van het leven te genieten." En dat is wat ik het afgelopen jaar écht geleerd heb. Genieten... En hoe meer ik me ervan bewust ben, hoe meer ik me besef dat ik vooral geniet van de kleine 'gestolen' momentjes en simpele dingen zoals;

 

- Onverwacht met mijn man een kop koffie kunnen drinken

- Knuffelen met onze jongens

- Het plezier van het Sinterklaasfeest

- Eten zonder bestek, lekker met mijn handen

- Lentebloemen
- Wensen

- Latte Macchiato met een stukje Cheesecake of Worteltaart

 

- Zonnestralen

En natuurlijk...    Paardenbloempluisjes

 

Al jaren beleef ik veel plezier aan het organiseren van... heel veel eigenlijk. Evenementen, Markten, Mini-festivals, OpenDagen en al het andere dat op mijn pad komt. Eigenlijk altijd als vrijwilliger voor bijvoorbeeld een Museumspoorlijn, basisschool of zorginstelling. Op het moment dat onze jongste bijna naar school zou gaan besefte ik mij dat ik me daar wel verder in wilde ontwikkelen. Na 8 jaar huismama kriebelde het en ben ik op onderzoek uitgegaan. AL snel kwam ik de opleiding tot Weddingplanner tegen en dit voelde meteen heel goed. Het klopte en dus heb ik me ingeschreven. Hoe verder we in de opleiding kwamen, hoe meer ik me besefte dat dit weleens mijn plekje kon zijn. In dienst van het bruidspaar een unieke dag creëren.