Enthousiast, betrokken met het hart en verliefd op het leven. Dat zijn de eerste 3 dingen die bij mij op komen borrelen als ik mezelf mag omschrijven. 


Ik geniet van het 'Janka-zijn'. Een 'rol' die ik omarm en waar ik heel veel plezier aan beleef. Vandaag las ik een eigenschap die hoort bij het zijn van een Stier: 'Je bent een harde werker, maar compenseert dit door in je vrije tijd met volle teugen van het leven te genieten." En dat is wat ik het afgelopen jaar écht geleerd heb. Genieten... En hoe meer ik me ervan bewust ben, hoe meer ik me besef dat ik vooral geniet van de kleine 'gestolen' momentjes en simpele dingen zoals;

 

 

- Onverwacht met mijn man een kop koffie kunnen drinken

- Knuffelen met onze jongens

- Het plezier van het Sinterklaasfeest

- Eten zonder bestek, lekker met mijn handen

- Lentebloemen
- Wensen

- Zonnestralen
En natuurlijk...    Paardenbloempluisjes

 

Kijkend in de wereld van de Weddingplanners zoek ik mijn plekje. Want er zijn al zoveel succesvolle Weddingplanners en zij zullen precies datgene willen doen dat ik ook wil doen. Jullie helpen bij de mooiste dag van jullie leven. En dat kunnen zij en dat kan ik. Daar ben ik zeker van.

 

Maar wat alleen IK en niemand anders kan, is Weddingplanner zijn op de ‘Janka-manier’. Mijn ‘zijn’ meenemen onderweg naar jullie dag.

 

Ik wil jullie graag helpen met het maken van de bruiloft zoals het bij jullie past. Tuurlijk rekening houdend met jullie familie en vrienden, maar hen niet bepalend laten zijn. Het is jullie dag, jullie moment, jullie verhaal. Laat jullie verhaal niet schrijven door een ander, maar neem zelf de pen op en schrijf. Schrijf jullie verhaal en laat de Weddingplanner de redacteur zijn die af en toe misschien wat bij kan schaven en vooral jullie verhaal naar een hoger level brengt waardoor het uniek gaat zijn.

 

Schrijf het verhaal zoals alleen jullie dat kunnen, met wellicht mij als jullie redacteur.

 

Nog meer over mij leren? Volg mij op Social Media, lees mijn blogs of bekijk de ervaringen van mijn bruidsparen