Styled Weddingshoot

Voormalig supermarkt Kliphuis Nieuw Buinen

Er zijn zoveel verhalen in de wereld. Persoonlijke verhalen die nog niemand kent. Met TrouWens wil ik die verhalen gaan vertellen en vertalen naar momenten van betekenis.

 

Voor deze Styled Weddingshoot mocht ik gebruik maken van een unieke locatie. Een locatie met een eigen verhaal, voormalig supermarkt Kliphuis in Nieuw Buinen. Een pand dat al jaren leeg staat. Verwaarloosd en achtergelaten, de tijd heeft het ingehaald en het functioneert niet meer in de maatschappij zoals het voorheen gedaan heeft. Maar kijk je daar doorheen dan zie je de schoonheid van deze locatie.

Het is niet alleen het verhaal van het pand, maar ook van de eigenaar. Ook hij draait niet meer mee in de maatschappij zoals hij voorheen gedaan heeft. Door omstandigheden lijkt zijn hoofd verwaarloosd en achtergelaten, maar net als bij het pand geloof ik dat als je daar doorheen zou kunnen kijken, je de mooie kanten ziet van deze meneer.

 

We hebben deze dag ook gebruik mogen maken van de woning van de modellen. Een voormalige slagerij dat zij zelf, zonder enige ervaring, hebben verbouwd tot een juweeltje. Zij zagen de schoonheid van de slagerij, hebben er doorheen gekeken en hebben het weer leven en charme gegeven.

 

De foto's stralen warmte uit en je ziet de liefde van het bruidspaar voor elkaar. Een koppel dat al jaren samen is en uitstralen dat ze plezier in het leven hebben.

 

Ik wil er graag één foto uitlichten die voor mijzelf alles zegt wat ik met TrouWens wil doen. Op deze foto kijkt het bruidspaar naar grote posters waarop trouwfoto's van hun opa's en oma's te zien zijn. Dat zijn de verhalen die ik graag wil vertalen.

Fotograaf: LuneDreams

Tijdens deze Styled Weddingshoot mocht ik samenwerken met twee fotograven. En van beide kreeg ik hele mooie foto's toegestuurd. Dankbaar dat ik samen met hen deze mooie opdracht mocht uitvoeren. Hieronder van beide fotograven een compilatie.

 

Samenwerkende leveranciers:

Weddingplanner: TrouWens

Fotograaf: LuneDreams

Fotograaf: Sasja Michalski

Trouwjurk: Bruidsboetiek Twinkel

Pak bruidegom: Westenmode

Haar en make-up: Kapsalon Mooijzo
Droogbloemen: DRYdecorations

Styling: Your Happy Day

Modellen: Diederik en Petra

LuneDreams

Sasja Michalski

Locatie:

Stadskanaal

Telefoon:

06 - 42 32 30 93

E-mail:

info@trouwensevents.nl

KvK:

88517356

Micro-Weddings in (Noord) Nederland