Last Minute Weddingplanner

En dan is het zover dat jullie gaan trouwen! Wat een heerlijk moment... de voorbereidingen beginnen en jullie ideeën krijgen steeds meer vorm. Contact zoeken met de leveranciers, afspraken maken, RSVP's van de gasten verwerken en zo nog veel meer. En langzaam maar zeker merken jullie dat het plezier van de voorbereidingen steeds minder wordt. De stress en onzekerheid neemt steeds meer ruimte in en het genieten krijgt steeds minder ruimte. De lol is er vanaf. En zelfs het denken aan de trouwdag geeft geen fijn gevoel meer.

 

Op dit moment kunnen jullie nog steeds kiezen voor een Weddingplanner. Ook last-minute is het mogelijk om TrouWens in te schakelen. Ik spring in op de plek waar jullie staan en neem de stress van jullie over en haal de onzekerheid bij jullie weg. Jullie kunnen erop vertrouwen dat alles geregeld wordt en het plezier in de voorbereidingen kan op dat moment weer terugkomen.

 

Ook kan het zijn dat jullie om bepaalde redenen op korte termijn, 3 - 5 maanden, een bruiloft willen regelen. De druk van het plannen van een bruiloft op korte termijn kan stress veroorzaken en daardoor kan het plezier verminderen. Met mijn stressbestendigheid en oplossingsgerichte mindset geniet ik van het organiseren van een bruiloft op de korte termijn. In een korte periode een bruiloft neerzetten die aansluit bij jullie TrouWensen. Een uitdaging die ik graag aanneem.

 


Tarief

Omdat geen enkele bruiloft gelijk is, zijn veel van bovenstaande punten optioneel. Daarnaast hebben zijn er wellicht nog extra wensen of willen jullie misschien een bruiloft van meerdere dagen. Samen bekijken we waar jullie wel en geen gebruik van willen maken. Op basis hiervan zal ik een passende offerte uitbrengen. 

Vrijblijvend kennismaken?

Hebben jullie het gevoel dat ik jullie verhaal kan vertalen naar jullie bruiloft. Dat ik jullie kan begeleiden naar jullie unieke dag?

Laat hier je gegevens achter. Ik zal contact met jullie opnemen om een vrijblijvend kennismakingsgesprek in te plannen.

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.