Weddingplanner voor locaties

Niet alleen een groot zalencentrum of grote boerderij zijn geschikt voor bruiloften. Het trouwen in een klein gezelschap wordt juist steeds populairder. Als MicroWeddingplanner heb ik een goed beeld bij wat een bruidspaar wenst voor kleine trouwlocaties.

 

U bent wellicht eigenaar van zo'n mooie, maar intieme locatie en wilt bruidsparen de kans geven hier gebruik van te maken tijdens hun trouwdag. Maar waar haalt u de tijd en de inspiratie vandaan? Waar moet u op letten en hoe zet u dit alles in gang?

Als MicroWeddingplanner werk ik niet alleen met bruidsparen maar ben ik ook als Freelancer in te huren voor diegenen die hun trouwlocatie willen aanbieden maar geen handen vrij hebben om de organisatie van een bruiloft op te pakken. Ik neem dit graag uit handen. 

 

Ik verzorg huwelijken van A tot Z en zorg voor een nauwkeurige en professionele organisatie zodat uw klant een onvergetelijke dag beleeft. Ik begeleid voor u de bruidsparen van begin tot eind en zal ook op de dag zelf aanwezig zijn om alles vlekkeloos te laten verlopen. 

 

Neem vrijblijvend contact met me op voor een eerste gesprek. We bespreken dan wat de Wensen zijn voor uw locatie en wat ik daarin voor u kan betekenen. 

 

Ik hoop u gauw te ontmoeten en samen op zoek te gaan naar de mogelijkheden voor uw unieke trouwlocatie.


Vrijblijvend kennismaken?

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.

Locatie:

Stadskanaal

Telefoon:

06 - 42 32 30 93

E-mail:

info@trouwensevents.nl

KvK:

88517356

Micro-Weddings in (Noord) Nederland