Diensten

Trouwen is een unieke belevening. Een dag speciaal gecreëerd met en voor het bruidspaar. Naar deze belevening ga ik graag met jullie op zoek. 

 

Waar ligt mijn kracht? Mijn kracht ligt in het luisteren en afstemmen. Luisteren naar jullie Wensen, afstemmen op jullie eigen verhaal. 

 

Als Weddingplanner zoek ik naar datgene dat de trouwbeleving van jullie dag uniek maakt. 

 

Wat zijn jullie Trouw Wensen?


Hebben jullie een plan, maar twijfelen jullie of er aan alles is gedacht? Weten jullie ongeveer wat jullie willen, maar krijgen jullie het nog niet helemaal duidelijk? 

Ik ga graag met jullie in gesprek om jullie hierbij te adviseren of mee te denken over het creatieve proces.

Laat je gegevens achter zodat ik met jullie het adviesgesprek kan inplannen.

 

Een duidelijk plan, jullie weten wat jullie willen en houden ervan om de organisatie zelf in handen te houden. Op de trouwdag willen jullie dat alle gasten onbezorgd kunnen genieten en willen jullie niemand belasten. Ik kom jullie graag ondersteunen als professioneel ceremoniemeester. 

 

Een grote bruiloft, een kleine bruiloft en alles daartussenin. Hebben jullie al een thema of zijn jullie nog helemaal blanco? Misschien weten jullie precies wat jullie willen, maar hebben jullie niet de tijd om het zelf te organiseren. Ik neem deze taak graag op me en stap in op de plek waar jullie op dit moment in de voorbereidingen staan.


Vrijblijvend kennismaken?

Hebben jullie het gevoel dat ik jullie verhaal kan vertalen naar jullie bruiloft. Dat ik jullie kan begeleiden naar jullie unieke dag?

Laat hier je gegevens achter. Ik zal contact met jullie opnemen om een vrijblijvend kennismakingsgesprek in te plannen.

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.