Micro-Wedding

Een Micro-Wedding is een kleine bruiloft met jullie dierbaarste familie en vrienden. Er zijn 20 tot 50 gasten en vaak zijn dit jullie dag- en avondgasten. Een Micro-Wedding geeft ruimte om jullie budget te besteden aan het persoonlijk maken van jullie bruiloft en extra aandacht te besteden aan de details.

 

Als Micro-Weddingplanner ondersteun ik jullie graag bij het creëren van jullie bruiloft zodat het persoonlijk en intiem wordt.

 

Waar ligt mijn kracht? Mijn kracht ligt in het luisteren en afstemmen. Luisteren naar jullie Wensen, afstemmen op jullie eigen verhaal. 

 

Wat zijn jullie Micro Trouw Wensen?


Een duidelijk plan, jullie weten wat jullie willen en houden ervan om de organisatie zelf in handen te houden. Op de trouwdag willen jullie dat alle gasten onbezorgd kunnen genieten en willen jullie niemand belasten. Ik kom jullie graag ondersteunen als professioneel ceremoniemeester. 

 

Een bruiloft met jullie meest dierbare familie en vrienden. Persoonlijk, intiem en vol betekenis.
Hebben jullie al een aantal ideeën of zijn jullie nog helemaal blanco? Misschien weten jullie precies wat jullie willen, maar hebben jullie niet de tijd om het zelf te organiseren. Ik neem deze taak graag op me en stap in op de plek waar jullie op dit moment in de voorbereidingen staan.


Vrijblijvend kennismaken?

Hebben jullie het gevoel dat ik jullie verhaal kan vertalen naar jullie bruiloft. Dat ik jullie kan begeleiden naar jullie unieke dag?

Laat hier je gegevens achter. Ik zal contact met jullie opnemen om een vrijblijvend kennismakingsgesprek in te plannen.

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.

Locatie:

Stadskanaal

Telefoon:

06 - 42 32 30 93

E-mail:

info@trouwensevents.nl

KvK:

88517356

Micro-Weddings in (Noord) Nederland